Velkommen til Lofoten Horizon

Lofoten Horizon tilbyr de ultimate naturopplevelser i Lofoten og omegn. Med base i vår 80 fot (24 m)store motorseiler, M/S Ylajali, tar vi deg dit du ønsker og legger alt til rette for at du skal få et minne for livet. Enten du ønsker å stå på ski ned Geitgaljen, dykke i Trollfjorden, dra på fotosafari for å oppleve hval, sel og havørn, eller bare sitte på akterdekket for å nyte ekte nord norsk natur, så er vi i Lofoten Horizon der for å passe på at du trives.

Ylajali er også en fantastisk seilskute, hvor du kan delta i våre daglige seilcruise langs Lofotveggen. På turen kan du både delta i og lære mye om seiling.

Lofoten Horizon samarbeider med andre aktører i Lofoten, som hver for seg er spesialister på sitt område, det være seg dykking, fotografering, matlaging, ski- og fjellturer. Fiske, kajakking og mange spennende aktiviteter.Om bord kan du også holde kurs eller møter for mindre grupper opptil 12 personer, med full forpleining og overnatting.

Vi skreddersyr opplevelsene etter dine ønsker!
Ta kontakt med oss på tlf. +47 900 38 366

The Captain

Rafael har seilt på kryss og tvers av Karibien, syd- og nord Amerika, i Middelhavet, i Det Indiske Hav og i nord Europa. Han har trening fra RYA i England. Nå jobber han som kaptein på M/S Ylajali, og stortrives med det!